ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στις εσωκομμματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου γνωστοποίησε ο Χρήστος Σπίρτζης.
Ο βουλευτής και πρώην υπουργός, ο οποίος παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στις διαδικασίες διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι δεν θα συμμετάσχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου, καθώς και στις κάλπες του Σεπτεμβρίου.
«Έχω διαφωνήσει με τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και δεν θα συμμετάσχω στο διαρκές συνέδριο αλλά ούτε και στις κάλπες του Σεπτέμβριου» τόνισε χαρακτηριστικά.
Πάραλληλα, ξεκαθάρισε, ότι θα δώσει το παρών στις εργασίες του κόμματος, οι οποίες θα λάβουν χώρα τον Νοέμβριο, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να μπει σε βαθύ διάλογο για τα αίτια της πορείας του».
«Αντί γι’ αυτό, μετατόπισε το βάρος της διαδικασίας από την πολιτική στην επικοινωνία» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, σχολιάζοντας τις υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος, σημείωσε ότι «για να είναι καλοί οι αρχηγοί χρειάζονται αξιόπιστη ομάδα αλλά όχι μέσα από μια διαδικασία που εκφυλίζει την πολιτική και δεν την έχει στην πρώτη γραμμή».
























































