ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Λιβύη, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε πέντε μέλη της.
Συγκεκριμένα, οι δέκα από τους συνολικά δεκατρείς τραυματίες που επέστρεψαν το πρωί στην Ελλάδα με πτήση C-130 βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έφτασε το μεσημέρι και ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος προκειμένου να επισκεφθεί τους τραυματίες και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατάσταση ενός από τους δέκα τραυματιών που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο είναι σοβαρή καθώς υπέστη κατάγματα στη μέση.
Όλοι οι τραυματίες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να αποτυπωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να διαπιστωθεί ποιοι χρειάζονται περαιτέρω νοσηλεία.
























































