ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό του ουκρανικού λαού για όσο απαιτηθεί

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό του ουκρανικού λαού για όσο απαιτηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο «Χ», πρώην Twitter, από το Ραμστάιν της Γερμανίας και την υπουργική συνάντηση της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία, ανέφερε εμφατικά μεταξύ άλλων ότι επιβεβαίωσε την ακλόνητη και συνεπή στάση της Ελλάδας στην υποστήριξη της Ουκρανίας.

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό του ουκρανικού λαού για όσο απαιτηθεί. Έγραψε:

«Συμμετείχα στη σύσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία (Ukraine Defence Contact Group), η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin, στην Αεροπορική Βάση του Ramstein.

»Επιβεβαίωσα, για άλλη μία φορά, τη συνεπή και ακλόνητη στάση της Ελλάδας για υποστήριξη της Ουκρανίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της, εναντίον της ρωσικής εισβολής.

»Η εισβολή παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα της Ευρώπης.

»Αναφέρθηκα επίσης στην ανθρωπιστική και αμυντική βοήθεια της Χώρας μας προς την Ουκρανία και τόνισα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό του ουκρανικού λαού, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια, για όσο απαιτηθεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Δένδιας: Με τα αεροσκάφη KC-390 θα έχουμε δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού (βίντεο)

Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός

Ρωσία και Ελληνισμός: φιλελληνισμός, γεωπολιτική, κομμουνισμός και εκκλησιαστική πολιτική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...