Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Μαξίμου απαντά στον Νίκο Φίλη: Δεν υπήρξε συνεργάτης του Μητσοτάκη ο Κασσελάκης

Το Μαξίμου απαντά στον Νίκο Φίλη: Δεν υπήρξε συνεργάτης του Μητσοτάκη ο Κασσελάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν υπήρξε συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Κασσελάκης δεν συνεργάστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως ισχυρίζονται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε συνεργάτης του πρωθυπουργού από το 2012 έως το 2015.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ: «Συμφωνούμε να ενισχύσουμε τη τρέχουσα τριμερή συνεργασία μας στους τομείς ασφάλειας, άμυνας και στρατιωτικού χαρακτήρα»

Οι συναντήσεις στην Ιερουσαλήμ – Διπλωματικός πυρετός

Νετανιάχου: Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος «είμαστε προσηλωμένοι και ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...