ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Οι Ρώσοι εκκενώνουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέρ
Ο Τραμπ βομβάρδισε τη μεγαλύτερη γέφυρα του Ιράν - «Πολλά περισσότερα θα ακολουθήσουν»
Σαμαράς: Συνώνυμο της διαφθοράς η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Ντρέπονται οι Νεοδημοκράτες
Η Χεζμπολάχ υιοθετεί τη ρωσική στρατηγική των drones στην Ουκρανία κατά του Ισραηλινού Στρατού
Δημοσκόπηση Pulse: Κολλημένη στο 25,5% η ΝΔ - Μόνο 8% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρατείνεται η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά μία ώρα, δηλαδή μέχρι τις 21.00.
Η απόφαση ελήφθη από την Κουμουνδούρου, εξαιτίας των μεγάλων ουρών που παρατηρούνται έξω από τα εκλογικά κέντρα.
Την ίδια ώρα, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, η συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδικασία ξεπέρασε κατά πολύ τις 130.000.
Η προσέλευση είναι μεγάλη, μεγαλύτερη από της προηγούμενης Κυριακής, και δεν αποκλείεται να δοθεί και νέα παράταση, καθώς έως και αυτή την ώρα παρατηρούνται ουρές.
Μετά την παράταση που δόθηκε, τα πρώτα αποτελέσματα, αναμένονται μετά τις 11 το βράδυ, ενώ επικρατεί αγωνία στα επιτελεία των δυο υποψηφίων και εκ του λόγου ότι στις σημερινές εκλογές ψήφισαν περίπου 10.000 ψηφοφόροι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που την προηγούμενη Κυριακή δεν προσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες.
























































