ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ισλαμικό Κράτος, Κύπρος, Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Τουρκική Κορβέτα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο για να του την… “σπάσουν” έκανε ο Νίκος Δένδιας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, ο κ. Δένδιας απέδωσε την τουρκική πρόκληση στην αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου. «Ημουν σίγουρος ότι θα με ξυπνούσαν χθες το βράδυ, κάθε φορά που αναλαμβάνει ένας νέος υπουργός η Τουρκία θέλει να του δείξει ότι είναι παρούσα», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Η χώρα έχει ένοπλες δυνάμεις που κάνουν τη δουλειά τους, ο Έλληνας πολίτης μπορεί να κοιμάται ήσυχος», τόνισε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας κληθείς να σχολιάσει τον προκλητικό πλου της τουρκικής κορβέτας Buyukada εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Η τουρκική κορβέτα μπήκε στο στενό του Καφηρέα (ανάμεσα σε Εύβοια και Άνδρο) περίπου στις τρεις τα ξημερώματα και επί εννέα ώρες έπλεε ανάμεσα σε Κέα, Κύθνο, Σέριφο και Μήλο.
Ο νέος υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι η τουρκική κορβέτα παρακολουθείται από ελληνική φρεγάτα. Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του προς τους δημοσιογράφους που του έκαναν τη συνέντευξη ότι έχει μόνο πέντε λεπτά επειδή βγήκε από την εξελίξει ενημέρωση που του γίνεται αυτή την ώρα από τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων!
Εμείς απλά να επισημάνουμε στον Νίκο Δένδια, επειδή μόλις εχτές (στην κυριολεξία) ανέλαβε, να προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Οι Τούρκοι δεν προκαλούν για να του τη… “σπάσουν”, αλλά επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη κρίση στην Κύπρο, απομόνωση της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο εξαιτίας των σχέσεων της με το Ισλαμικό Κράτος και της μεγαλομανίας Ερντογάν, που θέλει να αναβιώσει το χαλιφάτο, πιθανότητα ίδρυσης κουρδικού κράτους και άλλα πολλά.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν θέλει να δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στην κοινωνία, αλλά να μην υποτιμά και την κοινή λογική. Να σοβαρευτούμε κύριε Δένδια, ώρες που είναι, δεν νομίζετε;
























































