Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βορίδης: Δεν θα κάνουμε εκλογές επειδή το θέλει ο Τσίπρας

Βορίδης: Δεν θα κάνουμε εκλογές επειδή το θέλει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Γιατί να κάνουμε εκλογές; Επειδή το ζητάει ο Τσίπρας;” δήλωσε ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Βήμα FM κατηγόρησε για άλλη μια φορά τον Αλέξη Τσίπρα ότι κινείται σε αντιθεσμικές λογικές τονίζοντας ότι “θέλει να αποφύγει και επιλέγει να απορρίψει πλήρως οποιαδήποτε συνθετική διαδικασία (για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας) όπως την προβλέπει το Σύνταγμα και λέει να την καταργήσουμε και να πάμε να συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Εδώ υπάρχει μια περαιτέρω παραβίαση όσων ορίζει το Σύνταγμα, διότι είναι προφανές ότι όταν δεν υπάρχει πρόταση για τον ΠτΔ που έχει συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία, προφανώς, εφόσον η επόμενη Βουλή εκλέγει με απλή πλειοψηφία, θα αποτελέσει το πρόσωπο του ΠτΔ αντικείμενο των εκλογών”.

“Αλλά να πάμε σε πρόωρες εκλογές, για ποιο λόγο; Επειδή το θέλει ο κ. Τσίπρας; Ή ανησυχεί για το θέμα του προσώπου του ΠτΔ; Και αλίμονο αν εμείς σκεπτόμασταν ότι κάθε φορά που στις δημοσκοπήσεις περνά μπροστά 5-6 μονάδες η αντιπολίτευση να λέγαμε ότι πάμε σε εκλογές. Προφανώς, η στιγμή της σοβαρής και σπουδαίας κρίσης δεν είναι αυτή που σε παίρνει ο δημοσκόπος στο τηλέφωνο, αλλά όταν πας στην κάλπη» κατέληξε ο Μάκης Βορίδης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...