ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τη διαβεβαίωσή του στους βιομηχάνους της Βορείου Ελλάδας ότι είναι πολέμιος της δραχμής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γώργος Σταθάκης έριξε νέα “βόμβα” ξεκαθαρίζοντας ότι οι υφιστάμενοι φορολογικοί συντελεστές θα διατηρηθούν και σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Εξάλλου, αν ισχύσει η σημερινή φορολογία «και πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα. Δεν θα αλλάξουμε κανένα φορολογικό συντελεστή. Τα έσοδα θα αυξηθούν και η φοροδιαφυγή θα φέρει έσοδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης, μιλώντας στο BHMA FM.
Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ακολουθούμενη σημερινή πολιτκή επανέλαβε παλαιότερη θέση του ότι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι υπερφορολογούνται, σημειώνοντας ότι «οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους κατ’ αναλογία του ευρωπαϊκού μέσου όρου και σήμερα υπερφορολογούνται, διότι σηκώνουν μεγάλο βάρος. Το ίδιο με το ΦΠΑ, με τους καταναλωτές, γιατί σήμερα έχουμε τον υψηλότερο στην Ευρώπη και έτσι και οι καταναλωτές υπερφορολογούνται».
Αντιθέτως, σημείωσε, τα νομικά πρόσωπα και οι επιχειρήσεις είχαν μια μεγάλη υστέρηση που σήμερα είναι μικρότερη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.
























































