Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρήστος Στυλιανίδης (εκλεκτός του Μητσοτάκη) είπε: «Η μισή Κύπρος είναι τουρκική»

Ο Χρήστος Στυλιανίδης (εκλεκτός του Μητσοτάκη) είπε: «Η μισή Κύπρος είναι τουρκική»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση προκάλεσε η φράση του κυπριακής καταγωγής γνωστού «εκσυγχρονιστή» υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι «η μισή Κύπρος είναι τουρκική».

«Εάν κάποιοι υπονοούν άλλου τύπου μάχες, όπως τις μάχες που έδωσε η Χούντα και χάθηκε η μισή Κύπρος, εγώ ναι είμαι εναντίον.

»Γιατί ξέρω τι σημαίνει οι μάχες να δίνονται απλώς και μόνο ως μάχες fake, γιατί ο ελληνισμός δεν έχει αλλά περιθώρια στη Κύπρο.

»Η μισή Κύπρος είναι τουρκική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις, αντέτεινε πως είναι πολεμιστής της Κύπρου με αγώνες για την πατρίδα του, ενώ πρόσθεσε ότι η επίμαχη αποστροφή «ήταν σε εισαγωγικά».

Για το ποιος είναι ο Χρήστος Στυλιανίδης γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι Κύπριοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν – Τον δέχτηκε ο σύμμαχος Βασιλιάς

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

25η Μαρτίου: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εύχεται και ηχηρά τονίζει: «όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον»

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...