ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων του Υπουργείου Εξωτερικών τοποθετήθηκε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης μετά από πρόταση της κυβέρνησης που αποδέχθηκε ο ο πρώην αρχηγός του κόμματος Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες.
“Στην κρίσιμη περίοδο της εξόδου από το Μνημόνιο, η Ελλάδα πρέπει να μεγαλώσει τις συμμαχίες της στην Ευρώπη. Είναι η ώρα της συνεχούς διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα” τόνισε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και συμπλήρωσε ότι “αυτή την ώρα, αναλαμβάνω το χρέος, να αξιοποιήσω για τη πατρίδα μου, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις επαφές που έχω αποκτήσει τα τελευταία 20 χρόνια στις Βρυξέλλες και τη Γερμανία. Ξεκινώ ένα δρόμο ευθύνης για την πατρίδα. Όπως κάθε Έλληνας, νιώθω περήφανος για αυτό”.
Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφού έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα πολιτικού τόνισε ότι “χαίρομαι γιατί αποκτούμε αυτό το πρόσθετο δυναμικό στην εξωτερική μας πολιτική, γιατί ο κύριος Χατζημαρκάκης μπορεί να συνεισφέρει εθνικά και τον ευχαριστώ εκ προοιμίου για αυτή του τη συστράτευση. Του εύχομαι δε καλή επιτυχία στα νέα εθνικά καθήκοντα”.
























































