ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Βαρβάκειος Αγορά, Ευρωεκλογές 2024, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Χάρης (Χρυσόστομος) Δούκας,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνομιλίες που είχε με επαγγελματίες και καταναλωτές στη Βαρβάκειο Αγορά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά και σε δηλώσεις τους επισήμανε ότι «συναντήσαμε με τον δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά.
»Χθες ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την Αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια».
Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πώς «το πόσο καλά τα πάει, το βιώνει στην τσέπη του ο ελληνικός λαός.
»Τα στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά.
»Τον Μάρτιο, όπως θα δείτε, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Τόνισε ότι η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού.
«Γι’ αυτό, στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα.
»Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Γι’ αυτό ζητώ να μας στηρίξουν.
»Να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να έχουν την επόμενη ημέρα ισχυρή, αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει τροπάριο και να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», υπογράμμισε.
























































