Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολύδωρας: «Ας βρει η κυβέρνηση τους 179 και τότε… βλέπουμε»

Πολύδωρας: «Ας βρει η κυβέρνηση τους 179 και τότε… βλέπουμε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ας φτάσουν πρώτα στους 179 βουλευτές, ας φτάσουμε στον Μάρτιο, γιατί τότε εγώ βλέπω εκλογές, και τότε βλέπουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Βύρων Πολύδωρας.

Σύμφωνα με τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα: «Κακώς είναι θέμα συζήτησης οι 180. Σωστά είπε η κυβέρνηση. Ας φτάσουμε στον Φεβρουάριο και βλέπουμε πώς θα είναι τα πράγματα. Μπορεί στο ενδιάμεσο να… σπάσει το πόδι της.

Την ίδια ώρα όμως ο κ. Πολύδωρας υποστήριξε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να τον καλέσει ο κ. Σαμαράς, με τον οποίο δεν έχει καμία επικοινωνία.

«Δε θεωρώ βέβαια, πιθανόν να με καλέσει ο Σαμαράς στο σπίτι του στη Μουρούζη για να με πείσει. Δεν το βλέπω πιθανόν. Δεν μιλάμε καν με τον Σαμαρά. Αν γίνει κάτι τέτοιο… τότε θα του τα πω» είπε ο κ. Πολύδωρας, τονίζοντας πως δε θέλει να είναι δεδομένος για κανέναν.

«Με προσκαλούν συχνά στη Ν.Δ. αλλά τους απαντώ, ότι δεν είμαι δεξιός του Σαμαρά. Εγώ πιστεύω σε μια ΝΔ που είχε διαφορετικές αξίες. Το κριτήριό μου δεν είναι η καριέρα μου. Αν πάω στο σπίτι μου δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι. Βουλιάζει ο τόπος όταν οι υπουργοί δουλεύουν μόνο για την επανεκλογή τους. Αυτά είναι κατάπτωση» σημείωσε ο κ. Πολύδωρας.

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις ο ανεξάρτητος βουλευτής εκτίμησε ότι η σύγκρουση με την Ευρώπη είναι αναπόφευκτη.

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι. Το τρένο πια έχει εκτροχιαστεί. Σπαταλούν λέξεις και φαιά ουσία, για να μας πουν ποια θα είναι η σχέση μας με την τρόικα στο μέλλον. Θα είναι η ίδια ακριβώς. Δεν μας λένε όμως πόσο θα είναι το επιτόκιο. Αν είναι να αυξηθούν τα επιτόκια, τότε να παραμείνουμε στο Μνημόνιο. Είναι η γραμμή της αυστηρής επιτήρησης» τόνισε ο κ. Πολύδωρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...