ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί.
«Με το δεξί», είπε ο πρωθυπουργός πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη για τις Ευρωεκλογές.
Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:
«Ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη.
»Οι εκλογές είναι μία γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη Δημοκρατία.
»Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ώς Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσο περισσότερα μπορούμε.
»Από εκεί και πέρα, σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή την όμορφη, ανοικτή, δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δική τους ετυμηγορία».
























































