ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές,


















































Έντρομος ο Μητσοτάκης από την κατακραυγή επειδή πήρε από την Κάρπαθο τους Patriot στέλνει ζεύγος Mirage
Γιατί ο Τραμπ ανέβαλε το πλήγμα κατά του Ιράν και τι πιστεύει το Ισραήλ
Θρίλερ στην Αττική με την οσμή αερίου - Σε ποιές περιοχές ήταν έντονη
Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα
Νίκος Δένδιας στο Europa-Forum Wachau ’26: Το SAFE δεν μπορεί να χρηματοδοτεί πολεμική βιομηχανία που απειλεί την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
Όπως μάλιστα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο υπουργός Εσωτερικών τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εσωτερικών θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών και θα φέρει ρύθμιση με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.
























































