ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οριακά πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για αλλαγές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με την καρατόμηση Φάμελλου από την προεδρία της ΚΟ να επιβεβαιώνεται και νέος πρόεδρος να αναλαμβάνει ο Νίκος Παππάς.
Η ψηφοφορία έγινε ονομαστικά, με ανάταση χειρός, από τους 34 βουλευτές που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση.
Ο Αλέξης Τσίπρας έλειπε, ενώ διαδικτυακά μετείχαν ο Βαγγέλης Αποστολάκης, η Καλλιόπη Βέττα και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της εισήγησης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν17 ψήφοι «υπέρ», 12 «κατά» και 4 «παρών».
Υπέρ ψήφισαν: Άκριτα, Αποστολάκης, Αυλωνίτης, Βέττα, Γαβρήλος, Δούρου, Θρασκιά, Κασιμάτη, Κόκκαλης, Μάλαμα, Μεϊκόπουλος, Παππάς, Παππάς, Πούλου, Σαρακιώτης, Τζάκρη, Χρηστίδου.
Κατά ψήφισαν: Γεροβασίλη, Γιαννούλης, Καλαματιανός, Κεδίκογλου, Κοντοτόλη, Λινού, Μπάρκας, Νοτοπούλου, Ξανθόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός.
«Παρών»: Ζαμπαρας, Καραμερος, Μαμουλακης, Παπαηλιου
Είμαι περήφανος που ανήκω σε ένα κόμμα που δεν απολογείται για τις προοδευτικές του απόψεις στα ανθρώπινα δικαιώματα. Που δεν φοβάται να μιλήσει ενάντια σε επιζήμιες συμφωνίες τραπεζικών εκποιήσεων συνδεδεμένες με κρατικοδίαιτη διαπλοκή.
Που ξεμπροστιάζει την προπαγάνδα του…— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 27, 2024
























































