ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρά μόνον αν εκλεγεί δήμαρχος εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
“Τη χάρη να αφήσω την έδρα μου στη βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στο λαό της Αθήνας… Η μόνη περίπτωση εγώ να φύγω από τη Βουλή είναι μόνο αν οι Αθηναίοι με τιμήσουν και με επανεκλέξουν δήμαρχό τους” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων άφησε αιχμές για τον συνυποψήφιό του Άρη Σπηλιωτοπουλο λέγοντας ότι “εγώ είμαι υποψήφιος στην Αθήνα από το ’90, δεν έρχομαι από τις Κυκλάδες”.
Απαντώντας στη δήλωση Καμίνη ότι “το παλιό αρνείται να φύγει από τη μέση”, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι ο “εκτός από τον κ. Βαλλιανάτο, ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος είμαι εγώ, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Δεν στηρίζομαι από το κόμμα μου, μην το παίζει ανεξάρτητος, (ο κ. Καμίνης) στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ”, είπε και πρόσθεσε ότι ο νυν δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει κάνει ένα έργο. “Δείξτε τη φωτογραφία με ένα έργο. Εγώ έκανα 17 πάρκα”, σημείωσε.
“Έξι φορές με εξέλεξαν βουλευτή οι Αθηναίοι δεν ήθελαν να με αφήσουν… Εμένα η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι όψιμη, εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν”, πρόσθεσε.
























































