ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τασούλας, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέπεμπαν κυβερνητικές πηγές σε όσους ρωτούσαν γιατί τον Κώστα Τασούλα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όπως τόνιζαν: «Πρόσωπα της κεντροαριστεράς δεν μονοπωλούν τα πρωτεία της συναίνεσης», και πρόσθεταν ότι «δεν υπάρχει μονοπωλιακή ιδιοκτησία εννοιών σε πρόσωπο από την κεντροαριστερά».
Χαρακτήριζαν επίσης ενωτική επιλογή τον Κώστα Τασούλα καθώς «Εκλέγεται 25 χρόνια και χειρίζεται με ευπρέπεια δύσκολες καταστάσεις».
Όσον αφορά στην ακύρωση του ραντεβού του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωναν κατ’ αρχήν ότι «επιτέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα της», και η αναβολή του σημερινού ραντεβού με τον πρωθυπουργό σημείωναν έγινε «για να αποφευχθεί μια άβολη στιγμή».























































