ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για νέο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο κατηγορεί την Ελλάδα η Τουρκία σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.
Όπως σημειώνει η τουρκική εφημερίδα, χρειάστηκε να επέμβει τουρκικό υποβρύχιο όταν σκάφη του Λιμενικού παρεμπόδισαν τουρκικά αλιευτικά.
Οι ψαράδες δήλωσαν στο πρακτορείο Dogan ότι τα ελληνικά σκάφη του Λιμενικού παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα ανοικτά της Κω το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα πάντα με τους ψαράδες, όπως σημειώνει η Χουριέτ τα ελληνικά πλοία τους πλησίασαν στα 50 μέτρα και επί δύο ώρες τους παρεμπόδιζαν καλώντας τους να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία.
“Τότε βγήκε το υποβρύχιο από την βάση του στην Μαρμαρίδα και έφτασε στην θαλάσσια περιοχή όπου ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο γύρω στις 14:00 μμ” αναφέρει η Χουριέτ.
“Οι επικεφαλής του υποβρυχίου μάλιστα φωτογράφισαν τα ελληνικά πλοία από κοντινή απόσταση” συμπληρώνει η εφημερίδα για να σημειώσει ότι “στις 15:20 μμ το επεισόδιο μετά και την παρέμβαση του υποβρυχίου έληξε”.
























































