Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν αδελφοποιηθεί

Σκουρλέτης: ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν αδελφοποιηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Το θέμα είναι ότι μας χωρίζουν πάρα πολλά πράγματα και έχουν βαθύνει τα τελευταία χρόνια, αφού το ΠΑΣΟΚ κιόλας από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 είχε μετατοπιστεί, όπως και όλη η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, σε θέσεις του νεοφιλελευθερισμού. Και βέβαια, τα τελευταία χρόνια, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχουν αδελφοποιηθεί, πολιτικά όμως το ΠΑΣΟΚ είναι απόλυτα δορυφοριοποιημένο. Και δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, αφού είναι η ακραία κατάληξη μιας ολόκληρης πορείας, ειδικά το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων δεκαετιών” τόνισε χαρκτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στον Βήμα FM ο Πάνος Σκουρέτης για το ΠΟΤΑΜΙ και τον Σταύρο Θεοδωράκη υπογράμμισε ότι “είναι λίγο απ’ όλα. Και θα μπορούσε να το πει κανείς έτσι (ότι όταν είσαι λίγο απ’ όλα, είσαι τίποτα). Είναι μάλλον μια συνειδητή επιλογή πολιτική, να μη δεσμεύεσαι για κάτι ή να μην υποστηρίζεις κάτι με σαφήνεια και να τα αφήνεις ανοιχτά. Η συνεργασία πρέπει να βασίζεται πάνω σε μια συγκεκριμένη ιδεολογική βάση για να έχει αξία και να σε κρίνει κάποιος αν είσαι συνεπής μ’ αυτά που υποστηρίζεις. Το πρόβλημα είναι ότι το Ποτάμι δεν έχει σαφή προγραμματική βάση και είναι λίγο από εδώ και λίγο από εκεί. Άρα, έτσι όπως είναι τα πράγματα, σ’ αυτή τη βάση, δεν ξέρω ποια είναι η προοπτική αυτού του κόμματος”.

Τέλος ο Πάνος Σκουρλέτης διέψευσε ότι ετέθη ζήτημα και ψηφοφορία σε κομματικό όργανο να μην συναντηθεί ο Τσίπρας με την Άνγκελα Μέρκελ.

«Αν ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός και η κυρία Μέρκελ εξακολουθεί να κατέχει το αξίωμά της, δεν θα συναντηθούν; Μα, η κυρία Μέρκελ αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη πολιτική κυρία της Γερμανίας και προφανώς μπορεί να χρειαστεί να συναντηθούν. Δεν έχει τεθεί τέτοιο ενδεχόμενο και δεν το έχουμε μπροστά μας τώρα, αλλά όταν μιλάμε για διαπραγμάτευση, με ποιον θα κάνουμε αυτή τη διαπραγμάτευση, αφού και η κυρία Μέρκελ είναι μέσα στους εταίρους μας; Φυσικά θα την κάνουμε και με την κυρία Μέρκελ” κατέληξε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...