ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο «Χ» ότι την Τετάρτη 07/05 υπέγραψε με τον Κύπριο ομόλογό του, Βασίλη Πάλμα, Μνημόνιο Συνεργασίας.
Το Μνημόνιο αποσκοπεί στην προώθηση κοινών προγραμμάτων Έρευνας και Ανάπτυξης μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, με στόχο την ενίσχυση της τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη των οικοσυστημάτων Καινοτομίας των δύο χωρών.
«Υπέγραψα σήμερα, με τον φίλο Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας @PalmasVasilis, Μνημόνιο – Πλαίσιο για τη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος με το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προώθηση κοινών προγραμμάτων Έρευνας και Ανάπτυξης.

»Σκοπός του Μνημονίου είναι η διευκόλυνση της συνεργασίας 🇬🇷 και 🇨🇾 στη μεταφορά τεχνογνωσίας και στην ενίσχυση των αντίστοιχων οικοσυστημάτων Καινοτομίας».

























































