ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η συνέχεια μιας χιλιετούς αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανατολή (Περσία) και τη Δύση (Ελληνορωμαϊκός κόσμος)
ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Τι είπε ο Τραμπ
Πλοία με ρωσικό αργό σπάνε το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα
Ο Διευθυντής της CIA αποκάλυψε απόρρητο σχέδιο του Ιράν για βομβαρδισμό των ΗΠΑ
Επιχείρηση «Bunker Busting»: Οι ΗΠΑ έπληξαν ιρανικές βάσεις πυραύλων με βόμβες 5.000 λιβρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή επίθεση κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή την δήλωσή του ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ομοφυλόφιλος.
Συγκεκριμένα η κυρία Πιπιλή μιλώντας στοn ΒΗΜΑ FM είπε ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δημιουργεί κακή εικόνα για τους ομοφυλόφιλους και τον χαρακτήρισε ως «επαγγελματία ομοφυλόφιλο» που λειτουργεί ως «καρφί και ρουφιάνος».
«Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος” είπε η Φωτεινή Πιπιλή και τόνισε ότι “θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι».
«Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων -είμαι η μοναδική στη ΝΔ που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης- και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο. Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος;» τόνισε ακόμη η κυρία Πιπιλή.
























































