ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Πρεσβεία Τεχεράνη, Ιράν, Στυλιανός Γαβριήλ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με θερμά συγχαρητήρια υποδέχεται η διπλωματική κοινότητα τον κ. Στυλιανό Γαβριήλ, πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Μασσαλία, ο οποίος πλέον υπηρετεί ως Πρέσβης της Ελλάδος στο Ιράν.
Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη καθήκοντος, ο κ. Γαβριήλ βρέθηκε αντιμέτωπος με την κρίση των ισραηλινών βομβαρδισμών ενώ βρισκόταν στην Αθήνα για διπλωματικό ταχυδρομείο.
Παρά το κλείσιμο των αεροδρομίων και την οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών που επέτρεπε τον επαναπατρισμό, ο Πρέσβης επέλεξε να επιστρέψει στο πόστο του.
Διασχίζοντας Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν και φτάνοντας οδικώς στην Τεχεράνη, εν μέσω βομβαρδισμών, εξασφάλισε τη συνεχή λειτουργία της Ελληνικής Πρεσβείας, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στο διπλωματικό του καθήκον.
























































