ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια συνάντηση που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν ευχάριστη και σε πνεύμα συνεννόησης.
Εξάλλου το Σταύρος Θεοδωράκης το είχε τονίσει και πριν ημέρες ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και πρέπει να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Γραμμή που τον συντάσσει στο ίδιο στρατόπεδο σκέψης με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον ως προς το θέμα αυτό.
«Η χώρα δεν μπορεί να παίζει καθημερινά Τζόκερ με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε να λέμε εάν βρέθηκε ή δεν βρέθηκε ένας ακόμη βουλευτής για να συμπληρωθούν οι 180» τόνισε ο ηγέτης του Ποταμιού μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
Τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε ότι η παρούσα Βουλή πρέπει να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση, σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλά και σε μια νέα πατριωτική συμφωνία για το χρέος, ενώ πρότεινε οι εκλογές να γίνουν το Νοέμβριο του 2015.
























































