Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παύλος Μαρινάκης ομολόγησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσωσε τον ελληνικό λαό

Ο Παύλος Μαρινάκης ομολόγησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσωσε τον ελληνικό λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Παύλος Μαρινάκης,

Σε μία απρόσμενη στιγμή κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών (20/10), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, παραδέχτηκε, προφανώς άθελά του, την κρισιμότητα του αποθεματικού των 40 δισεκατομμυρίων ευρώ που άφησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η δήλωση, η οποία έγινε ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρούσε να ασκήσει κριτική στον πρώην πρωθυπουργό, τελικά ανέδειξε τη σωτήρια συμβολή του «μαξιλαριού» στην αντιμετώπιση των διαδοχικών κρίσεων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μαρινάκης, με στόχο την… απλοποίηση, όπως είπε, της κατάστασης προς τους πολίτες, δήλωσε χαρακτηριστικά: «…να το κάνουμε λίγο απλό στον κόσμο, όταν θα ερχόταν μετά από κάποια χρόνια μια πρωτοφανής υγειονομική κρίση, δεν θα είχαμε τα 40 δισ. για να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις, δεν θα έπαιρναν οι εργαζόμενοι αυτό το ελάχιστο που έπαιρναν το μήνα για να επιβιώσουν.

»Δεν θα είχαμε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα εμβόλια, δεν θα μιλούσαμε για Ταμείο Ανάκαμψης, δηλαδή για προληπτικές εξετάσεις, Πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ, μια σειρά από πολύ σημαντικά έργα, χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού».

Η τοποθέτηση αυτή ερμηνεύεται ως σαφής αναγνώριση ότι το αποθεματικό λειτούργησε ως κρίσιμο ανάχωμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των άλλων προκλήσεων, διασφαλίζοντας τη στήριξη των επιχειρήσεων, των εργαζομένων, την πρόσβαση σε εμβόλια, αλλά και τη χρηματοδότηση σημαντικών αναπτυξιακών και αμυντικών προγραμμάτων.

Για να το πούμε απλά -όχι για να το καταλάβει ο λαός, αλλά ο Παύλος Μαρινάκης- ο ελληνικός λαός σώθηκε χάρη στα 40 δισεκατομμύρια που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τις ορδές των «γαλάζιων ακρίδων», υποκρινόταν την εθνοσωτήρια, επειδή βρήκε τα ταμεία γεμάτα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα οι αγρότες

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...