ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρση Ασυλίας, Βουλευτική Ασυλία, Βουλή των Ελλήνων, Ευρωπαϊκή Εισαγγελική Αρχή, Εφημερίδα Αυγή, ΟΠΕΚΕΠΕ, Σκάνδαλο,

















































Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ο 34χρονος ανιψιός - Η κληρονομιά με τα πολλά λεφτά
«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία εντείνει τις έρευνες για το «φαγοπότι» των αγροτικών επιδοτήσεων – Στις 3 Νοεμβρίου αναμένεται η δικογραφία για 2 νυν και 2 πρώην υπουργούς, καθώς και για 10 βουλευτές.
Νέες, δραματικές διαστάσεις λαμβάνει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς, εν μέσω των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, νέα δικογραφία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναμένεται να διαβιβαστεί στο Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη συνεχή τροφοδότηση των ερευνών με νέα στοιχεία, τα οποία αφορούν την υπόθεση των παράνομων αγροτικών επιδοτήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «ΑΥΓΗ της Κυριακής», η νέα δικογραφία, η οποία αναμένεται να φτάσει στη Βουλή στις 3 Νοεμβρίου, ζητεί την άρση της ασυλίας συνολικά τεσσάρων (4) προσώπων: δύο (2) νυν υπουργών και δύο (2) πρώην.
Παράλληλα, οι έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν «ανιχνεύσει», όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, εμπλοκή δέκα (10) βουλευτών συνολικά, εκ των οποίων οκτώ (8) προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και δύο (2) από την αντιπολίτευση.
Η διαβίβαση της δικογραφίας θα κινήσει τη διαδικασία για την εξέταση του αιτήματος περί άρσης ασυλίας των εμπλεκομένων υπουργών και την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης από τη Βουλή.























































