ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δεύτερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε ότι δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως επισημοποιήθηκε και η διαφοροποίηση του Παναγιώτη Μελά ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όλοι οι βουλευτές, εκτός του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του προεδρείου με τους άλλους βουλευτές, σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η στάση του Παναγιώτη Μελά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου, Παναγιώτης Σγουρίδης, απευθυνόμενος στο σώμα, ζήτησε να εκφραστεί δημοσίως η όποια διαφωνία.
Δεν τοποθετήθηκε κανείς και, σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη, «η απόφαση να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».
«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, που θα έχουμε εκλογές. Όσοι αντέξουν, θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν, ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, ερχόντουσαν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ψηφοφορία.
























































