ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ναύσταθμος Σαλαμίνας, Νίκος Δένδιας, Πολεμικό Ναυτικό, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φρεγάτα, Φρεγάτα Κίμων (Φ/Γ Κίμων F-601),


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026, με την Υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Κατρίν Βοτρέν (Catherine Vautrin).
Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στον Ναύσταθμο Σαλαμίνος (στις 10.30 π.μ.) και θα ακολουθήσει η συνάντηση των δύο Υπουργών επί της πρώτης ελληνικής Φρεγάτας τύπου FDI-HN (“Belh@rra”) «Κίμων».
Στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο (περί τις 12 μ.μ.), ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας Υπουργός θα παραθέσει γεύμα εργασίας στη Γαλλίδα ομόλογό του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο Υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας.
Ειδικότερα, στα θέματα της συνάντησης περιλαμβάνονται η ανανέωση της διμερούς Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για την Άμυνα και την Ασφάλεια, η συνεργασία στην αμυντική βιομηχανία με έμφαση στην καινοτομία, τα κοινά επιχειρησιακά προγράμματα, καθώς και ζητήματα περιφερειακής και διεθνούς ασφάλειας, με έμφαση στη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη.
























































