ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Εμπειρογνώμονας για το Ιράν προειδοποιεί: «Πρέπει να στοχοποιηθεί άμεσα ο νέος Ανώτατος Ηγέτης»
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην εξουσία - Αναλυτές προειδοποιούν: «Είναι πιο επικίνδυνος από τον πατέρα του»
Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «τρομοκράτες» τη Μουσουλμανική Αδελφότητα του Σουδάν
Λίστα Forbes: Αυτοί είναι οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι το 2026
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ίωση, αποκτηθείσα σε αμερικανικό έδαφος, αποφάσισε να θέσει βέτο στην παρουσία της υφυπουργού Εξωτερικών, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, στην Άγκυρα.
Έτσι, λόγω αμερικανικής ίωσης, η κ. Παπαδοπούλου θα αναγκαστεί να στερηθεί τη… χαρά της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν.
Μάλιστα, η αφοσίωση στο καθήκον έφτασε σε επίπεδα επικού δράματος: παρά τη νοσηλεία της στην Αμερική, η ίδια επέδειξε τέτοιο πατριωτικό σθένος που απαίτησε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα, μόνο και μόνο για να νοσηλευτεί ξανά, αυτή τη φορά σε πάτρια εδάφη, αμέσως μετά την προσγείωση.
Στην Τουρκία πάντως δεν θα πάει λόγω ίωσης και μάλλον καλύτερα. Μην κολλήσει τον Ερντογάν και τον «ξεπαστρέψει», και μετά κατηγορηθούμε ότι σκοπίμως στείλαμε την Αλεξάνδρα στην Τουρκία ως… υγειονομική βόμβα.
























































