ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Φλώρος, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, σε τηλεοπτική εμφάνιση που πραγματοποίησε, απάντησε θετικά στην ερώτηση αν βρισκόμαστε στην έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς σημειώνονται εχθροπραξίες σε πολλά μέρη του πλανήτη.
Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε ότι «τώρα έχουμε μια μεγάλη εμπλοκή κρατών, κυρίως του Κόλπου.
»Αν φύγουμε λίγο από το περιβάλλον του Ιράν, που είναι το κυρίαρχο προφανώς, και δούμε όλο τον κόσμο, βλέπουμε Ουκρανία τέσσερα χρόνια πόλεμος, αυτά που έχουν ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή το 2023, βλέπουμε τον πόλεμο Πακιστάν-Αφγανιστάν, είχαμε τον πόλεμο Πακιστάν-Ινδίας, έχουμε το Σουδάν, ο αναβρασμός στην Αιθιοπία κτλ».
«Ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί πολύ να μην χαρακτηρίσει αυτά που συμβαίνουν Παγκόσμιο Πόλεμο.
»Εξάλλου, οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι χαρακτηρίζονται παγκόσμιοι, όταν τελειώσουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.
























































