Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μια «πρωτότυπη» συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Μια «πρωτότυπη»  συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ  προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να ορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αναπληρωτές υπουργούς στα υπουργεία που αφορούν τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, πρότεινε Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού, στην Πάτρα, ενώ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια δημόσια πολιτική συμφωνία για εκλογές το Νοέμβριο του 2015, για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και για αλλαγές στο Σύνταγμα και τον εκλογικό νόμο.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει αναπληρωτές υπουργούς στα πόστα που αφορούν τη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη. Τα ζητήματα του χρέους και των σχέσεων με την Ευρώπη δεν είναι θέματα τριών μηνών ή ενός έτους. Θα υπάρξουν δεσμεύσεις μακροχρόνιες. Το κόμμα, που κέρδισε τις ευρωεκλογές, να έχει παρουσία στους τομείς των ευρωπαϊκών διαπραγματεύσεων. Και το ονόμασα συμβολικά αναπληρωτές υπουργούς σε θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη χειρότερη περίπτωση θα κερδίσουν μια γνώση. Αφού λένε ότι έρχονται, έρχονται, έρχονται να δουν τι έρχεται, έρχεται, έρχεται. Θα δουν πιθανόν τις εμμονές των Ευρωπαίων. Στη χώρα δεν υπάρχουν περιθώρια, αυτά που θα μας δεσμεύσουν, να συνεχίζουν να μας διχάζουν. Πρέπει να υπάρχει πατριωτική ομάδα που θα διαπραγματευτεί το χρέος. Δεν είναι θέμα του Σαμαρά, όπως δε θα είναι αύριο του Τσίπρα».

Ερωτηθείς κατά πόσο μπορεί να τηρηθεί μια συμφωνία για εκλογές σε έναν χρόνο, επισήμανε πως δεν μιλάει για μια παρασκηνιακή συμφωνία, αλλά για μια δημόσια πολιτική συμφωνία.

«Ζητώ θάρρος, τολμηρότητα, γενναιότητα από το πολιτικό σύστημα. Και αυτή η συμφωνία, αν δεν τηρηθεί από κάποια πλευρά, θα έρθει η μεγάλη τιμωρία από τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Καρυστιανού-Φαραντούρης στις Βρυξέλλες για άρθρο 86: Να προχωρήσουν οι διώξεις για ΤΕΜΠΗ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...