ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι «τρέμουν» τη συμμαχία Ισραήλ-Κύπρου και συνδέουν το Κυπριακό με τη Συρία
Η μεγάλη φωτιά ξεκίνησε από ιδιωτικό δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες
Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ναφτάλι Μπένετ: Το Κατάρ «πιο επικίνδυνο» για το Ισραήλ από το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να καλύπτει τη Siemens προχώρησε ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, με αφορμή την απόφαση του προεδρείου της Βουλής να μην του δώσει τον λόγο για να διαμαρτυρηθεί για την απουσία του υπουργού Οικονομικών.
Ο κ. Πετράκος είχε καλέσει τον Γκίκα Χαρδούβελη να απαντήσει σε ερώτηση για το σκάνδαλο της Siemens και την πορεία της υπόθεσης του εξωδικαστικού συμβιβασμού της με το Δημόσιο.
Ο κ. Πετράκος αναφέρει σε σχετική δήλωσή του:
«Η απόφαση του Προεδρείου της Βουλής να μην μου δώσει τον λόγο για ένα λεπτό όπως προβλέπεται για να διαμαρτυρηθώ για την προκλητική ‘απουσία’ του Υπουργού Οικονομικών κου Χαρδούβελη να έρθει στην βουλή και να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις γιατί συνεχίζει η κυβέρνηση να καλύπτει την Siemens η οποία έχει παραβιάσει και αυτή την απαράδεκτη και ετεροβαρή συμφωνία, είναι πρωτοφανής ενέργεια. Η κυβέρνηση φοβάται προφανώς να ακουστεί και το όνομα Siemens στην Ολομέλεια της Βουλής».
























































