Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεταβαίνει ο Βενιζέλος στην Ουκρανία; Πότε;

Μεταβαίνει ο Βενιζέλος στην Ουκρανία; Πότε;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή κριτική από όλη την αντιπολίτευση και από τα διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης που δεν κατευθύνονται από την κυβέρνηση έχει δεχτεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την “αφωνία” του για το θέμα των Ελλήνων της Ουκρανίας.

Η πρωτοφανής “σιωπή” του υπουργού Εξωτερικών έχει δημιουργήσει τεράστιο εθνικό και πολιτικό ζήτημα, ειδικά όταν ο κ. Βενιζέλος δείχνει να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, όπως ευρωεκλογές, Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, Κίνηση των 58, δηλαδή με την πολιτική του διάσωση και καθόλου με τα καθήκοντα για τα οποία τον πληρώνει ο ελληνικός λαός, δηλαδή να είναι υπουργών των Εξωτερικών.

Ωστόσο, ένα μικρό “φως” στο απόλυτο σκοτάδι έριξε ο Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος απαντώντας σε tweet του δημοσιογράφου Στέφανου Μυτιληναίου, είπε ότι ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στην Ουκρανία, από όσα γνωρίζει. Το κρατάμε αυτό και περιμένουμε να δούμε πότε ο υπάλληλος “που προσφέρει έργο” (αυτό σημαίνει υπουργός) του ελληνικού λαού θα “ευκαιρήσει” να ασχοληθεί με το έργο που του έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός!

mouroutis-twitter

Εκτός κι αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος πληρώνεται από τον ελληνικό λαό για να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πράγμα που σύντομα θα πάψει, δηλαδή η μισθοδοσία του από τον ελληνικό λαό, μιας και το κόμμα του είναι αμφίβολο εάν θα ξαναμπεί στη Βουλή.

Μέχρι τότε, όμως, ο κ. Βενιζέλος ως καλός υπάλληλος του ελληνικού λαού έχει μόνο μια προτεραιότητα: να εργάζεται για αυτό που πληρώνεται… Κατανοητό;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ήδη έχει κάνει για να τα συμφέροντα της χώρας του, όσα ζητάμε εδώ και 4 ημέρες επίμονα από τον κ. Βενιζέλο να πράξει. Βεβαίως οι Τούρκοι έχουν ΥΠΕΞ τον κ. Νταβούτογλου, ότι τον κ. Βενιζέλο: Ο Νταβούτογλου στην Ουκρανία – Ο Βενιζέλος (στον κόσμο του) βρίζει τη Δούρου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της ακριβώς όπως το Ισραήλ»

Ζελένσκι: Να δοθεί ενιαία παγκόσμια απάντηση στην «τρομοκρατία» του Ιράν και της Ρωσίας

Ουκρανία: Ξύλο και συλλήψεις σε άνδρες που φεύγουν για να μην πάνε στον πόλεμο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...