ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Πιέρ Μοσκοβισί, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, Τρόικα,


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με καρότο και μαστίγιο ανά χείρας ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. κ. Πιέρ Μοσκοβισί συναντάται το μεσημέρι της Δευτέρας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Εξ άλλου έχει φροντίσει να διαμηνύσει με κάθε τρόπο ότι υπάρχει διάθεση στήριξης της κυβέρνησης, από τους εταίρους και δανειστές, αλλά και αποφασιστικότητα να κατανοήσουν οι πάντες στην Ελλάδα , ότι η χώρα πρέπει να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της προς τους εταίρους και δανειστές της.
Άλλωστε, ο κ. Μοσκοβισί, μια μέρα πριν έρθει στην χώρα μας, φρόντισε να δημοσιευθούν όχι μία αλλά δυο συνεντεύξεις του σε Κυριακάτικες εφημερίδες , στέλνοντας μηνύματα υπέρ της κυβέρνησης και υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας , αλλά και ζητώντας την 100% εφαρμογή των μέτρων της τρόικας.
Στις συνεντεύξεις του ο κ. Μοσκοβισί συμφώνησε απόλυτα με τις τοποθετήσεις Γιούνκερ , ότι η τρόικα θέλει η τωρινή Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο και μάλιστα τον κ. Σταύρο Δήμα, ενώ υπερτόνισε ότι η Κομισιόν εργάζεται «με αυτούς που θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη».
Ωστόσο επανέλαβε ότι η Ελλάδα, για να έχει στήριξη από την ΕΕ, « θα πρέπει να δείξει συνέχεια στη δέσμευσή της ως προς τη δημοσιονομική υπευθυνότητα και την ανάπτυξη – ενίσχυση των μεταρρυθμίσεων. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θα μεταφέρω στις συναντήσεις μου με τις αρχές της χώρας», είπε.
























































