Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινοί εξτρεμιστές έκαψαν κτήριο της Ελληνικής Εκκλησίας

Ισραηλινοί εξτρεμιστές έκαψαν κτήριο της Ελληνικής Εκκλησίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εμπρηστική επίθεση κατά της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών στα Ιεροσόλυμα σημειώθηκε σήμερα από ισραηλινούς εξτρεμιστές, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

«Τυφλή πράξη φανατισμού και μισαλλοδοξίας» χαρακτήρισε το Υπουργείο Εξωτερικών την εμπρηστική επίθεση σε ανακοίνωσή του.

orthodox

«Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση κατά κτηρίου, το οποίο ανήκει στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία των σπουδαστών την Πατριαρχικής Σχολής της Σιών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναφέρεται, επίσης, ότι με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, Νικόλαου Κοτζιά, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα παρακολουθεί στενά την κατάσταση, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μετέβη στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση, συνοδεύοντας την Α.Θ.Μ. τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης, κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

«Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι αρμόδιες ισραηλινές Αρχές θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την τιμωρία των δραστών», επισημαίνει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

Οι IDF εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουν τα πλήγματα στο σύνολο σχεδόν της πολεμικής βιομηχανίας του Ιράν

Οι IDF ανακοίνωσαν ότι βομβάρδισαν στην Τεχεράνη το αρχηγείο παραγωγής ναυτικών εξοπλισμών και πλοίων του Ιράν

Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» – «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr