Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης δίνει σύνθημα νίκης για τον τελικό της Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης δίνει σύνθημα νίκης για τον τελικό της Euroleague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύνθημα νίκης απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα μέσα στο “σπίτι” της όπου διεξάγεται σήμερα Κυριακή 18 Μαΐου ο τελικός του φάιναλ φορ της Euroleague, δίνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ας μη γελιόμαστε! Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε. Απλώς δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά για να το πάρουμε. Τώρα πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης,» δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο παίκτης που με τρία τρίποντα έστειλε την ομάδα του Πειραιά στον 7ο τελικό Ευρωλίγκας στην ιστορία του σε 9 φάιναλ φορ.

«Είναι πολύ τιμητικό που σήμερα όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια για μένα. Είναι το μεγαλύτερο παράσημο. Πάντα κάποιος νικάει και κάποιος χάνει. Δεν παίζω εγώ, παίζει ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και να το εκτελέσουμε με τον καλύτερο τρόπο», τονίζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Για τον τελικό είπε: «Αν η Ρεάλ βρει ρυθμό είναι πολύ επικίνδυνη. Η Φενέρ δεν τα κατάφερε και δέχτηκε σχεδόν 100 πόντους. Αν πάει έτσι το παιχνίδι, δεν έχουμε τύχη. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό και θα έχουμε πολλές πιθανότητες. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που χτίστηκε για την Ευρωλίγκα. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε δυο παιχνίδια και να πάρουμε τον τίτλο. Πρέπει να βρεθείς σε καλή μέρα, να το λέει η καρδιά σου και να έχεις καλή ψυχολογία σε έναν τελικό. Η Ρεάλ παίζει πιο σκληρά από άλλα χρόνια, έχουν διορθώσει τα λάθη τους. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας και πρέπει να βασιστούμε σε αυτήν. Θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες και όποιος το θέλει περισσότερο, θα νικήσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη με ανατροπή 74-69 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στην Πόλη – Έχασε 85-72 από την Ανατολού Εφές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr