Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλεγχος σε βάθος για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Έλεγχος σε βάθος για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε έλεγχο σε βάθος για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προχωράει η ανασυσταθείσα Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή ασχολήθηκε με την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για «εικονική και προσχηματική», όπως ο Ολυμπιακός την χαρακτηρίζει, μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς τον Μάνο Παπαδόπουλο .

Απόφαση δεν ελήφθη, ωστόσο η ΕΑΑ ζήτησε από τις δύο πλευρές να προσκομίσουν υπομνήματα με τις απόψεις τους ως τις 18 Ιουνίου, ενώ κάλεσε τους κκ. Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο να παραστούν.

Αυτό θα γίνει προκειμένου η Επιτροπή να επανελέγξει την οικονομική επιφάνεια του κ. Παπαδόπουλου και να αποφανθεί αν αυτή είναι αρκετή για να μπορεί να του ανήκει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: O Ολυμπιακός συνέτριψε τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ 109-77

Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time

Euroleague: Διασυρμός του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με επιθετική καθίζηση (78-62)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ του ΟΑΚΑ 82-81 τη Ρεάλ Μαδρίτης

Euroleague: Λύγισε στην παράταση ο Ολυμπιακός 108-98 από τη Ντουμπάι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr