ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Ολυμπιακός στις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, είχε μεγάλους παίκτες και το κέρδισε.
Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης έκανε με δίποντο το 64-66 και εν συνεχεία ο Γιώργος Πρίντεζης το 64-69 και ουσιαστικά «μίλησαν» όταν… έκαιγε η μπάλα και ο ΟΣΦΠ νίκησε με 66-71 για την 3η αγωνιστική της Euroleague.
Στη δεύτερη συνεχή αναμέτρηση μακριά από το ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλό τους χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη μέρα και τον Γιανγκ με 18 πόντους, ενώ ο Σπανούλης σταμάτησε στους 14 και ο Πρίντεζης στους 16.























































