Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναθηναϊκός: Μύχιες σκέψεις για επιστροφή Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ

Παναθηναϊκός: Μύχιες σκέψεις για επιστροφή Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μύχιες σκέψεις κάνουν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Με αφορμή την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που γνωστοποιούσε ότι το Εφετείο απέρριψε το αίτημα των «πρασίνων» για αναστολή απόφασης της ΕΕΑ, ως προς τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς και του Διοικητικού Εφετείου, αφενός μεν στερεί από τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο το δικαίωμα να διατηρεί στην κατοχή του τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακαλώντας την άδεια που η ίδια είχε χορηγήσει, επιτρέπει όμως στην ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ταυτόχρονα δίνει χρονικό περιθώριο στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον. Επί του προκειμένου οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβίβασε τις μετοχές της ΚΑΕ στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος που του στερούσε το δικαίωμα να είναι μέτοχος» συνεχίζει η αθηναϊκή ομάδα.

«Επιπλέον, αποδεχόμενος τις αποφάσεις της Επιτροπής, δεν παρίσταται στους αγώνες του Παναθηναϊκού, προστατεύοντας έτσι και την ομάδα από πιθανές εξοντωτικές ποινές. Τέλος, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς αν οι μετοχές επέστρεφαν στο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μετρά 5/5 απέναντι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι άλλωστε χαιρέτησαν πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77: Ο θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη και πήρε το πλεονέκτημα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

«Βόμβα» Αταμάν μετά την ήττα από την Μακάμπι: Αν δεν πάμε Final Four, φεύγω από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Έχασε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ 91-87 και έχασε και το πλεονέκτημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr