Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουρούσης: Αγαπάω τους αδελφούς Αγγελόπουλους του Ολυμπιακού (βίντεο)

Μπουρούσης: Αγαπάω τους αδελφούς Αγγελόπουλους του Ολυμπιακού (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Γιάννης Μπουρούσης άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ. Ο διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στη συνειδητή επιλογή του να παίξει στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε ρίσκο με τις πιθανές αντιδράσεις σε βάρος του.

Παράλληλα έδειξε να έχει αφήσει πίσω του την κρίση στις σχέσεις με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο τονίζοντας πως τρέφει συναισθήματα αγάπης για τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού και τη βοήθεια που του έδωσαν στην εξέλιξή του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τις προτάσεις που είχε και την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Το ΝΒΑ ήταν ένα όνειρο από το 2009 και το είχα βάλει πείσμα να πάω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω για ένα χρόνο, αλλά έχω δύο παιδιά και δεν ήθελα να πάω για να ρισκάρω. Από τη στιγμή που μου είπαν από τον Παναθηναϊκό ότι θα με περιμένουν, το έβαλα στο μυαλό μου και έβαλα στην άκρη την περίπτωση της Κίνας. Αν σκεφτόμουν με βάση τα οικονομικά θα πήγαινα στην Κίνα».

Όσον αφορά στην “επίσκεψή” του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπουρούσης λέει: «Δεν έχω θέμα. Έχω παίξει πολλές φορές. Δεν με επηρεάζει αυτό. Μου είναι αδιάφορο. Έχω την εμπειρία πλέον, έχω αλλάξει».

Και για τη σχέση του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αναφέρει : «Ό,τι έγινε με μένα προ πενταετίας έγινε επειδή ένιωθα πικραμένος μέσα μου κι εκφράστηκα έτσι σε ένα τηλεφώνημα. Η αγάπη και τα συναισθήματα γι’ αυτούς τους ανθρώπους είναι ανθρώπινα, γιατί και με έχουν βοηθήσει και εξελίχθηκα σαν παίκτης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Βόμβα» Αταμάν μετά την ήττα από την Μακάμπι: Αν δεν πάμε Final Four, φεύγω από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Έχασε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ 91-87 και έχασε και το πλεονέκτημα

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ – Νίκησε τον Παναθηναϊκό

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr