ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εύκολο απόγευμα είχαν σήμερα Κυριακή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που νίκησαν άνετα Απόλλωνα Πατρών και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών και επικράτησε στο ΣΕΦ με 83-55, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α1. Από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισαν οι Αθηναίου (13π.), Παπαπέτρου (13π.) και Παπανικολάου (12π.), ενώ από τους Αχαιούς ο Τσιάρας με 14 πόντους.
Λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουρούση, που έκανε τα πάντα απέναντι στον μαχητικό Κολοσσό Ρόδου επικράτησε με 80-65 του μαχητικού Κολοσσού Ρόδου, για να κάνει το 5-1 στην φετινή Α1.
Ο Μπουρούσης πέτυχε 19 πόντους (16 εξ αυτών στο πρώτο ημίχρονο), κατέβασε 8 ριμπάουντ (3 επιθετικά), είχε 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες. Δεύτερος σκόρερ των Κυπελλούχων Ελλάδας ο Παππάς με 12 πόντους (3/8 σουτ), 8 και 7 ασίστ (αλλά και 5 λάθη) κατέγραψε ο Καλάθης.























































