ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες μόνο ημέρες πριν σβήσει 37 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του, ο Άλτον Φορντ, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και NBAer έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο τη Δευτέρα 2 Απριλίου την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Houston.
O Φορντ είχε γεννηθεί στις 29 Μαΐου του 1981 στο Houston, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο της πόλης και το 2001 έγινε draft στο νούμερο 50 από τους Phoenix Suns. Έπαιξε δύο σεζόν στην Arizona και μία στους Rockets με μέσους όρους καριέρας τους 2.5 πόντους και τα 1.7 ριμπάουντ ανά 7.2 λεπτά συμμετοχής.
Το 2005 ο Φορντ είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ, έφυγε όμως πολύ γρήγορα από την Θεσσαλονίκη, ενώ στην καριέρα του φόρεσε τις φανέλες της Βιλερμπάν, της Φουτζιάν, της Ανβίλ, της Ιγκοκέα, των Ξινγιάνγκ Τάιγκερς, της Μπουργκ και πέρασε από μερικές ομάδες της αναπτυξιακής λίγκας των ΗΠΑ, με τελευταίο του σταθμό τους Erie BayHawks.























































