ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σχεδόν 30 ποδοσφαιρόφιλοι τραυματίστηκαν στη Νίκαια στη Γαλλία λίγο πριν από τη λήξη του νικηφόρου αγώνα της γαλλικής εθνικής ομάδας και την πρόκρισή της στον τελικό του Μουντιάλ, όταν ερρίφθησαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και πολλοί άνθρωποι να ποδοπατηθούν.
Το πλήθος πανικοβλήθηκε εξαιτίας «των εκρήξεων των πυροτεχνημάτων», δήλωσε ο Ζαν-Γκαμπριέλ Ντελακρουά, στέλεχος των δημοτικών αρχών, διευκρινίζοντας ότι 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν, αν και κανείς σοβαρά.
«Οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι εκδορές από γυαλιά και μώλωπες που υπέστησαν άνθρωποι που έπεσαν», εξήγησε.
Το συμβάν καταδεικνύει πόσο νωπές είναι ακόμη οι πληγές στην πόλη της γαλλικής Ριβιέρας όπου, πριν από δύο χρόνια, ένας τζιχαντιστής έριξε το φορτηγό που οδηγούσε στο πλήθος που συμμετείχε στους εορτασμούς για την Ημέρα της Βαστίλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 86 άνθρωποι.























































