Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρία πέναλτι και δυο γκολ (2-0) για τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα

Τρία πέναλτι και δυο γκολ (2-0) για τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάρισα, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Λάρισας σε ένα ματς με τρία κερδισμένα πέναλτι για τους «πράσινους», έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Super League κι «αγκιστρώθηκε» στην 4η θέση της βαθμολογίας (μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ), πατώντας πλέον πολύ «γερά» στη ζώνη των πλέι-οφ.

Χωρίς τον «Κίκο» Μακέντα στην αρχική σύνθεσή του -έμεινε στον πάγκο λόγω ίωσης και πυρετού που ανέβασε την παραμονή του αγώνα- ο Παναθηναϊκός αναπροσάρμοσε το πλάνο και την τακτική του, με τους Καμπετσή και Νάγκι να παίρνουν φανέλες βασικών, στο 4-2-3-1 του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να πατάει πολύ καλύτερα από τα πρώτα λεπτά, απέναντι σε μία «αναιμική» επιθετικά ΑΕΛ.

Στο 11’ ο Γιόχανσον σούταρε από το σημείο που σκόραρε στο περσινό παιχνίδι, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πάτημα του Καρανίκα στον Νάγκι, όμως ο διαιτητής Βρέσκας -με τη σύμφωνη γνώμη και του Σιδηρόπουλου από το VAR- έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 23’ ο διαιτητής από την Πιερία έδειξε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Μόρα στον Ζαχίντ εντός της περιοχής (κι εδώ υπήρξε έλεγχος VAR) κι ο Χατζηγιοβάνης στο 25’ έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους», παρά την προσπάθεια του Κρίστινσον που ακούμπησε λίγο τη μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα (27’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, σε καθαρό πάτημα του Καρανίκα στον Νάγκι, όμως τούτη τη φορά η εκτέλεση α-λα… Πανένκα του Χατζηγιοβάνη ήταν κάκιστη κι ο Ισλανδός γκολκίπερ που έμεινε στη θέση του, μπλόκαρε τη μπάλα, σαν σε προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, με μοναδική καλή στιγμή μία περίεργη σέντρα-σουτ του Χατζηθεοδωρίδη στο 32’ που βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού κι έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των Μπούστος και Μούζεκ, έδωσε «φρεσκάδα» μεσοεπιθετικά στην ΑΕΛ, που άρχισε να πιέζει, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο 56’, με τον Κρίστινσον να βγάζει εντυπωσιακά στη γωνία του το πλασέ του Ζαχίντ.

Στο 63′ σκόραρε η ΑΕΛ με τον Κάτσε, μετά από λάθος έξοδο του Διούδη, αλλά ο διαιτητής Βρέσκας ακύρωσε το γκολ.

Στο 90′ ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τρίτο πέναλτι με τον Μπουζούκη να το εκτελεί εύστοχα και να κ’ανει το τελικό 2-0.

ΑΕΛ (3-5-2): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Κάτσε (64’ Κάτσε), Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (60’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr