Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι γίνεται απόψε στη Super League. Στις 19:30 στο Καραϊσκάκη ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Τη νίκη θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός για να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ για να μειώσει τη διαφορά των 12 βαθμών.

Πολλές είναι οι προσφορές του Pamestoixima.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με ενισχυμένη απόδοση προσφέρονται και τα πολλαπλά σκορ 3-0, 1-1 και 0-1.

Οι προσφορές για τον αγώνα Έβερτον-Λέστερ

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει και ο αγώνας της Premier League, Έβερτον-Λέστερ (22:15). Στο γκρουπ των πρωτοπόρων βρίσκεται η Λέστερ, η οποία θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είναι τραυματίας. Έξι βαθμούς λιγότερους έχει η Έβερτον, η οποία έχει ως στόχο να πάρει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του παίζεται στο Pamestoixima.gr και ο αγώνας της Premier League Έβερτον-Λέστερ. Προσφέρονται ακόμα τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 0-2 με ενισχυμένη απόδοση, καθώς και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα και 3 τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι τριάδες με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Η πρώτη τριάδα αποτελείται από τα Over 1,5 γκολ της Τσέλσι στον αγώνα με τη Γουλβς, το πρώτο γκολ από τον Ελ Αραμπί στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τα Over 2,5 γκολ στον αγώνα Καρλσρούη-Ανόβερο.

Η δεύτερη τριάδα έχει το Goal στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, τα 4-6 γκολ στον αγώνα Έβερτον-Λέστερ και τα Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Πάντερμπορν-Χόλσταϊν Κίελ.

Η τρίτη τριάδα έχει την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το No Goal στο παιχνίδι Κιέβο-Τσιταντέλα και το πρώτο γκολ από τη Σουόνσι στο ματς με τη Μπρέντφορντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη με ανατροπή 74-69 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr