ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ώρα του ελληνικού «clasico» της Euroleague πλησιάζει και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη αναλύει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (5/02 στις 21.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρει πώς πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να πάρει την νίκη.
Μιλάει ακόμη για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Όντεντ Κάτας καθώς και για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει στην εφετινή Euroleague.
























































