ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των play off της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιώργο Βασιλείου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τη μάχη των «αιωνίων» αντιπάλων, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19.30, στο Καραϊσκάκη.
Υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη.
Για την ΑΕΚ αναφέρει ότι είναι μαθημένη στα δύσκολα και καλείται να περάσει στην αντεπίθεση για να φύγει με τη νίκη στον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή, στις 15.00).
Ο Γιώργος Βασιλείου αναλύει, επίσης το τρίτο παιχνίδι των play off της Super League, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17.15 καθώς και το El Clasico της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 22.00.
Δείτε το βίντεο:























































