Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Serie A γίνεται το ντέρμπι κορυφής Μίλαν-Νάπολι (Κυριακή, 21.45). Στη La Liga κλέβει την παράσταση το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ατλέτικο-Ρεάλ (Κυριακή, 22.00).

Στην Premier League ξεχωρίζει το παιχνίδι Τότεναμ-Λέστερ (Σάββατο, 19.30), στην Bundesliga ο αγώνας Γκλάντμπαχ-Λειψία (Σάββατο, 19.30) και στη Ligue 1 το ντέρμπι Λυών-Παρί Σεν Ζερμέν (Κυριακή, 21.45).

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Άρης-Ολυμπιακός στην 5η αγωνιστική της Super League

Στη Super League το μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή (20.00) στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο (21.30) τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο το 5 στα 5. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (20.00) στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (19.00) με τον ΟΦΗ.

Και η Super League παίζει μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα και η διαφορά νίκης

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια της Super League και των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τον συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με Goal/No Goal & Over/Under, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

H προσφορά του Πάμε Στοίχημα για το Ευρωμπάσκετ

Στο Ευρωμπάσκετ διεξάγονται σήμερα οι δύο ημιτελικοί, Πολωνία-Γαλλία (18.15) και Γερμανία-Ισπανία (21.30) και το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τους δύο ημιτελικούς και τους δύο τελικούς του Ευρωμπάσκετ την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ ανάμεσά τους και αυτές για τον νικητή της 1ης-2ης περιόδου και του 1ου ημιχρόνου, το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, το ημίχρονο/τελικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr