ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας μιλάει ακόμα για τους αγώνες της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και της Bundesliga, Σάλκε-Ντόρτμουντ.
Η αυλαία πέφτει την Κυριακή στην κανονική περίοδο της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Διονύση Χιώτη.
Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ και νυν Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τερματοφυλάκων της ΑΕΚ αναλύει το ντέρμπι της πρωτοπόρου της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (19.00).
Υποστηρίζει ότι την Κυριακή η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από αυτή στον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό.

Ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους «8» του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ, σχολιάζει ακόμα τον αγώνα της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Σάλκε-Ντόρτμουντ. Και οι 2 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 19:30.






















































