ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αφιερωμένη στις δυνατές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στη Euroleague είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Νίκο Κουρκούλη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μπαίνει σε μπασκετικό ρυθμό και σχολιάζει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι (21.05).
Ο Νίκος Κουρκούλης αποκαλύπτει στη Μαρία Ζαφειράτου για το πώς «Αλλάξανε Όλα» στη ζωή του, σε ποια θέση έπαιζε μπάσκετ μικρός και πως βλέπει τον εαυτό του σε 20 χρόνια από τώρα.

Μιλάει ακόμα για τα άλλα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (21.45) και Φενερμπαχτσέ-Βίρτους Μπολόνια (19.45) που θα διεξαχθούν την Πέμπτη, καθώς και τις αναμετρήσεις της Παρασκευής, Αναντολού Εφές-Μονακό (19.30), Μιλάνο-Μπαρτσελόνα (21.30) και Μπασκόνια-Βαλένθια (21.30).























































