Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγο μετά τη σπουδαία κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, ο ΟΠΑΠ Champion Απόστολος Χρήστου μίλησε αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για την πορεία του μέχρι να φτάσει στην παγκόσμια ελίτ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Γιάννη, ο 27χρονος πρωταθλητής θυμήθηκε την πρώτη του, ιδιαίτερη επαφή με τις πισίνες και περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την παγκόσμια διάκριση.

Μίλησε, επίσης, για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει από τον ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions.

Εξίσου σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει ο Απόστολος και από την οικογένειά του, η οποία είχε αναγνωρίσει από πολύ νεαρή ηλικία το ταλέντο του, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Χρήστου.

Εξέφρασε την περηφάνεια που αισθάνεται για τον αδερφό του, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε και σε ένα διασκεδαστικό…τεστ για το πόσο καλά τον γνωρίζει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι – Ο τοίχος των ευχών που συγκίνησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια πριν το ταξίδι στο Μάλμε

Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» challenge στο ΟΠΑΠ Game Time – Τι ομάδα είναι (βίντεο)

Το Eurojackpot μοιράζει την Τρίτη 120 εκατ. ευρώ – Στις 21.15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr